Tomáš Trapl - nejžádanější český muzikálový zpěvák

Pěvecké semináře s úspěšnými českými i světovými umělci a pedagogy.
Pravidla fóra
Každý rok umožňujeme našim žákům setkání s pěveckými a pedagogickými hvězdami domácími i zahraničními. Žáci si odnášejí nejen nevšední zážitky, na které dlouho nezapomenou, ale i cenné rady, tipy a zkušenosti od lidí, kteří dosáhli na vrchol v hudební a pedagogické branži.
Škola moderního zpěvu
www.modernizpev.cz

Tomáš Trapl - nejžádanější český muzikálový zpěvák

Příspěvek: # 251Příspěvek Škola moderního zpěvu »

Jeden z nejúspěšnějších českých muzikálových zpěváků Tomáš Trapl si pro naše žáky připravil workshop na téma: „Pěvecká interpretace aneb Jak obelstít diváka“.

Také jste ještě plni energie, která z Tomáše sršela?
Dominik Šuk

Příspěvek: # 252Příspěvek Dominik Šuk »

Bylo to fantastický!! Miluju svérázné lidi se smyslem pro humor a Tomáš je jedním z nich. A ještě má tolik co předávat. Myslím, že i jako vyloženě začínající zpěvák jsem si z toho hodně odnesl. Moje dojmy jsou prostě 100% kladné a když další workshop bude třeba zase s ním, budu nadšenej.
Jiří Spálenský

Příspěvek: # 253Příspěvek Jiří Spálenský »

Přesně jak napsal Dominik… Navíc, jak bylo vidět, tak když se dítek a dospěláků „chytne“ Mistr v oboru, dokáže i za pár minut zázraky. Alespoň tak na mě celý workshop působil. To co po pár minutách dokázal s některými Tomáš Trapl udělat bylo neuvěřitelné. Nedokážu si ani představit, co by to bylo za zkušenost, kdyby na každého z nás měl třeba hodinu. Neuvěřitelný!

Děkuji ŠMZ za možnost se zúčastnit. A Tomáši Traplovi za skvělé zkušenosti, ikdyž jsem si nakonec nezazpíval :) snad se zas setkáme.

Pokud by byl další workshop s Tomášem Traplem, byl bych nadšený. Ale i třeba taková Linda Finková, Pavel Vítek nebo Pavla Forest by nám měli co nabídnout.
Petr Ondráček

Příspěvek: # 254Příspěvek Petr Ondráček »

Já jsem byl unešen. Workshop s takovým profesionálem je vždy zažítek. Dověděl jsem se plno nových věcí, které s okamžitou platností budu zařazovat do praxe. Byla by radost s takovým profíkem pracovat – na sobě :)
Míša Mervartová

Příspěvek: # 255Příspěvek Míša Mervartová »

Workshop mě nadchl ! Byla jsem jako v transu. Ta energie, která z pana Trapla šla a pohltila celou místnost byla nepopsatelná. Abych na tohle všechno nezapomněla, radši jsem si dělala poznámky. Byl to zážitek, na který jen tak nezapomenu. Všechno co nám řekl si budu dobře pamatovat. Moc děkuji a těším se na další workshop.
Přidat příspěvek v tomto tématu