Jeeeežišmarjaaaaaa!!!! Moc mě to mrzí, že jsem Ti ještě neodpověděl a alespoň nepoděkoval za odpověď, to se nedělá a je to moje chyba. Tak aspoň trošku s křížkem po funuse, děkuji moc za objasnění a vysvětlení a za podporu, vážím si toho

Ale...Musím říct, že se to docela pohlo. Nevím, jestli je to náhoda, nebo jestli jsem na něco kápnul a jestli je to vůbec normální zpěv, nebo jenom melodické vocal fry, ale podařilo se mi hoooodně zesílit ty hluboké tóny. Možná mi jdou moc z krku, to musím ještě poštelovat, ale je to o dost lepší. I třeba to C, které jsem měl spíš tak o trooošičku potišeji už je plně rezonující a opravdu silné a jde to i do kontra oktávy, ne uplně až na konec klavíru, pak to ztrácí na síle (a upřímně, pořád mi to připadá jako totální kravina, náhoda, blbost, omyl) ale to půjde

Jsem ještě mladej kluk (I když už pro leckoho starej ocas

) a nejsem ještě zpěvák, tak to půjde časem, věřím tomu

A chtělo to jenom se zamyslet a něco zkusit

Akorát to ještě nemám ve svalové paměti, tak se do toho někdy hůř dostávám, ale vždycky na to přijdu

Takže to je dobrá zprával Ono já jsem celkově začal měnit hodně věcí, všichni mi říkají, že jsem výrazně zhubnul a takové ty věci. Takže ten pekáč buchet jak moje pěst ještě nezavrhuju. A ono to souvisí všechno se vším, kdybych před rokem nešel k učitelce, tak tady teď nepíšu a tak podobně. Každopádně pochybuju, že budu na pódiu oslňovat obrovským rozsahem, to nechám zkušenějším a lepším, na toto ambice nemám

Ale je to hezká představa

ALe je pravda, že jsem pár lidem už řekl, že se jednou uvidíme v Redutě, tak to jsem asi neměl dělat

)) No co, vejtahy nemá nikdo rád

) Ale alespoň, kdyby tam bylo nějaké moje dílo, neříkám, že to bude, nejsem bůhvíkdo, ale je pravda, že nápad na operu/ muzikál už mám, jeden jsem dokonce začal psát, tak třeba se někdo chytne, nikdy nevíš, co bude za minutu, natož za týden, měsíc, rok... Tak uvidím, ale vidím to alespoň všechno pozitivně, nějak to bude a bude to stát za to, ať tak, či tak, prostě nějak

A třeba se díky tomu budem mít někdy i šanci potkat a třeba spolupracovat, nebo prostě při nějaké příležitosti, to bych rád, to by bylo fajn

Tak už to nebudu prodlužovat, je víkend a to je čas odpočinku. Tak hezký zbytek soboty a příjemnou neděli. A ještě jednou opravdu ze srdce děkuji

Zůstaňte pozitivní