Markéta Procházková - muzikálová zpěvačka

Pěvecké semináře s úspěšnými českými i světovými umělci a pedagogy.
Pravidla fóra
Každý rok umožňujeme našim žákům setkání s pěveckými a pedagogickými hvězdami domácími i zahraničními. Žáci si odnášejí nejen nevšední zážitky, na které dlouho nezapomenou, ale i cenné rady, tipy a zkušenosti od lidí, kteří dosáhli na vrchol v hudební a pedagogické branži.
Škola moderního zpěvu
www.modernizpev.cz

Markéta Procházková - muzikálová zpěvačka

Příspěvek: # 945Příspěvek Škola moderního zpěvu »

Dnes Školu moderního zpěvu navštívila muzikálová zpěvačka a herečka Markéta Procházková, která si pro naše žáky připravila workshop na téma "Váš hlas ve vašem těle aneb Vše souvisí se vším".

Markéta předvedla svůj osobitý energický pohled na problematiku výuky zpěvu.
Líbil se vám workshop také tolik jako nám?
Mishka

Workshop

Příspěvek: # 946Příspěvek Mishka »

Workshop byl opravdu úžasnej, člověk si ani neuvědomuje, kolik věcí s tím souvisí a jaká drobnost stačí k lepšímu výkonu...
Karolína Carol Bokstefflová

Příspěvek: # 947Příspěvek Karolína Carol Bokstefflová »

Zase jeden neskutečný večer. Ještě teď mi to běží hlavou, všechny ty dobře míněné rady týkající se správné techniky zpěvu, dechu... a trémou se klepu snad ještě teď :) , ale bylo to báječné. Díky, že jsem mohla s vámi všemi tohle prožít.
Aneta Fibinger

Příspěvek: # 948Příspěvek Aneta Fibinger »

To bylo tak boží :P
Ivana H

Příspěvek: # 952Příspěvek Ivana H »

Díky za tento workshop. Markéta Procházková byla skutečný profesionál, navíc milá a vtipná. Hodně jsem se dozvěděla díky tomu, že Markéta opravovala chyby, které dělali zpěváci při přednesech písní. Zkrátka výborné!
Přidat příspěvek v tomto tématu