Lucia Šoralová - šansonová zpěvačka a muzikálová sólistka
Pravidla fóra
Každý rok umožňujeme našim žákům setkání s pěveckými a pedagogickými hvězdami domácími i zahraničními. Žáci si odnášejí nejen nevšední zážitky, na které dlouho nezapomenou, ale i cenné rady, tipy a zkušenosti od lidí, kteří dosáhli na vrchol v hudební a pedagogické branži.
Každý rok umožňujeme našim žákům setkání s pěveckými a pedagogickými hvězdami domácími i zahraničními. Žáci si odnášejí nejen nevšední zážitky, na které dlouho nezapomenou, ale i cenné rady, tipy a zkušenosti od lidí, kteří dosáhli na vrchol v hudební a pedagogické branži.
- Škola moderního zpěvu
- www.modernizpev.cz
Lucia Šoralová - šansonová zpěvačka a muzikálová sólistka
Další slavnou hudební osobností, která zavítala do naší školy, byla šansonová a muzikálová zpěvačka Lucia Šoralová.
Lucia si pro návštěvníky workshopu připravila téma „Interpretace, výraz, práce s emocemi“.
Milí účastníci, jak se vám líbil workshop?
Lucia si pro návštěvníky workshopu připravila téma „Interpretace, výraz, práce s emocemi“.
Milí účastníci, jak se vám líbil workshop?
- Kateřina Zítková
Workshop byl skvělý
Líbilo se mi, že Lucia předávala své zkušenosti přirozeně, aby je každý jednoduše pochopil, ale přitom si z výkladu mohl odnést spoustu nových informací a názorů. Jsem také moc ráda, že jsem mohla být aktivním účastníkem workshopu, že mi Lucia pověděla připomínky přímo k mé pěvecké interpretaci a já slyšela další názor člověka, který mě nikdy před tím neslyšel zpívat. Jak řekla sama Lucia, tak každý má stále na čem pracovat a tudíž i díky tomuto workshopu jsem dostala další impuls k další práci sama na sobě
Děkuji Škole moderního zpěvu, že takové workshopy pořádá a těším se na příště 
-
Romana Rubešová
-
Ivana Horáková
Mám pěvecké workshopy ráda. Několika jsem se již zúčastnila, i se zahraničními interprety. Lucia ve mně zanechala silný dojem nejen pěvecky, ale lidsky. Je to neobyčejně otevřená, nic nepředstírající a krásná bytost. Její profesionální připomínky k výrazu zpěvu jednotlivých žáků mě velmi inspirovali, ač nezpívám šanson. Jsem moc ráda, že jsem Luciu poznala a těším se na její koncert, který si určitě nenechám ujít. Díky.
- Markéta Bínová
Zdravím! Já měla z akce hezký pocit – souhlasím již s zmíněným názorem, že Lucie vytvořila příjemnou atmosféru a jako začínající přednášející je velmi talentovaná, protože to, jak „přednášela“ mělo hlavu a patu, musím pochválit češtinu
takže super, dobré připomínky, stručně a jasně řečené, že jsem je pochopila.. co mě nejvíce zaujalo z teorie, bylo zmínění typů zpěváků dle důrazu na text či naopak na výraz.prostředky!! Trošku jsem čekala, že bychom se nějak aktivněji zapojili i my ostatní, ale chápu, že nebyl čas, a uvítala bych začít včas
Ale opravdu moc děkuji za „workshop“!!
- Škola moderního zpěvu
- www.modernizpev.cz
Lucia Šoralová - 2. workshop
Po třech letech jsme úspěšný workshop s Lucií Šoralovou zopakovali.
-
Justice Peace