od Martina » stř 26. kvě 2010 13:25:53
Od začátku, co chodím na hodiny zpěvu, se mi nechtělo na workshopy, protože jsem měla pocit, že workshopy s kapacitama jsou pro ty, co už zpívat „umějí“. Po roce jsem tyhle svoje omezení překročila, a pro všechny váhavce potvrzuju, že každýmu, kdo se rozhodne si tam něco vzít, může taková akce něco dát. Není důležitý, kde má kdo startovní čáru, ani pěvecká úroveň. Nikdo tam nikoho nezkouší, ani se nesoutěží. Je to spíš o hraní si a o chuti. Já jsem překvapila sama sebe, s mikrofonem u pusy jsem ještě stále nevěděla, co mám zpívat, byla jsem ztuhlá, ale nakonec mi moje „výkony“ i samotná účast na akci mi přinesly, která mě ještě neopustila. … Jako nevyhnutelné mínus akce bych uvedla, že je to hrozně krátký. Pokud v sobě člověk láme zábrany tak těžce, jako já, tak ho konec zastihne ve chvíli, kdy je teprve připraven si začít hru improvizace užívat. Mohlo by to být delší a souhlasím s Astrid, že i častější. Rozhodně to doporučuju každému, i když třeba ještě neví, k čemu to může být užitečné. Třeba to zjistí právě tam.