Vaše dotazy k voucherům

Dárkový poukaz na hodiny zpěvu/skladby/teorie - darujte vzdělání a zážitky!
Pravidla fóra
Hledáte nevšední dárek? Darujte vzdělání!
Objednejte si dárkový poukaz na našem e-shopu na https://www.modernizpev.cz/eshop/poukazy.php.
Jitka Kotě.

Jste muj vanoci dar :o)

Příspěvek: # 728Příspěvek Jitka Kotě. »

Dobry den, mam jen par otazek…
Nejaky cas zpivam, pro zabavu, pro sebe. Rada bych se posunula o krok dal (jestli to pujde). Mate cas, misto? Diky Jitka
Lukáš Jindra, dipl.um.
Lektor zpěvu

Re: Jste muj vanoci dar :o)

Příspěvek: # 729Příspěvek Lukáš Jindra, dipl.um. »

Dobrý den,
je to vskutku zvláštní pocit, že se už poněkolikáté stávám vánočním dárkem! :D Ale zatím jsem ještě nikomu pod stromečkem neležel a nikdo si mě nemusel rozbalovat. ;)

Teď už vážněji: Momentálně mám rozvrh zcela zaplněn a volný prostor budu pro vás mít nejdříve v únoru 2009.

Pokud zvládnete nějaký čas čekat, tak mi na můj mail lukas@modernizpev.cz napište vaše telefonní číslo a časové možnosti pro každý den v týdnu. Jakmile se mi v rozvrhu něco uvolní, dám vám vědět.

Přeju hezké vánoční svátky a veselou silvestrovskou oslavu!
Lukáš Jindra
Věrča

zpěv

Příspěvek: # 730Příspěvek Věrča »

Zdravím Vás, vyhledala jsem Vaše stránky neboť poslední dobou pociťuji že bych si konečně měla splnit svůj malinký sen a naučit se zpívat…nemyslím si že umím ale už to že by jste mě třeba učil by mi dávalo pocit že už jsem o kousek dál…:)nikdy jsem nikde nezpívala maximalně tak pro sebe sama doma :D kdybych měla zpívat před publikem tak radši někam uteču..broukám si písně od všech žánrů:) přítel se mě ptá co bych chtěla pod stromeček a myslím že mu ukážu Vaše stránky a snad mi to dopřeje:)děkuju za přečtení a snad se brzo setkáme osobně:)
Lukáš Jindra, dipl.um.
Lektor zpěvu

Re: zpěv

Příspěvek: # 731Příspěvek Lukáš Jindra, dipl.um. »

Přeju krásný předvánoční čas.

Tak mu ty stránky ukažte a přijďte v novém roce! :)
Je krásné plnit si sny…

Lukáš Jindra
Tomáš Praha

rada

Příspěvek: # 732Příspěvek Tomáš Praha »

Dobrý den.
Chtěl bych známému darovat poukaz do Školy moderního zpěvu. Jak to mám udělat mám si pro něj přijet?
Lukáš Jindra, dipl.um.
Lektor zpěvu

Re: rada

Příspěvek: # 733Příspěvek Lukáš Jindra, dipl.um. »

Dobrý den.

Nejprve si vyberte voucher na e-shopu - odkaz je nahoře na této stránce pod názvem tématu.
Pak postupujte dle instrukcí, které na stránce naleznete. ;)

Dárkový poukaz Vám buď vytisknu na speciální zlatý papír, pro který se u mě osobně zastavíte nebo Vám ho pošlu mailem a vytisknete si ho doma sám.

Ať udělá obdarovanému radost! :)
Lukáš Jindra
Přidat příspěvek v tomto tématu