Dobry den, mam jen par otazek…
Nejaky cas zpivam, pro zabavu, pro sebe. Rada bych se posunula o krok dal (jestli to pujde). Mate cas, misto? Diky Jitka
Vaše dotazy k voucherům
Pravidla fóra
Hledáte nevšední dárek? Darujte vzdělání!
Objednejte si dárkový poukaz na našem e-shopu na https://www.modernizpev.cz/eshop/poukazy.php.
Hledáte nevšední dárek? Darujte vzdělání!
Objednejte si dárkový poukaz na našem e-shopu na https://www.modernizpev.cz/eshop/poukazy.php.
- Lukáš Jindra, dipl.um.
- Lektor zpěvu
Re: Jste muj vanoci dar :o)
Dobrý den,
je to vskutku zvláštní pocit, že se už poněkolikáté stávám vánočním dárkem! Ale zatím jsem ještě nikomu pod stromečkem neležel a nikdo si mě nemusel rozbalovat.
Teď už vážněji: Momentálně mám rozvrh zcela zaplněn a volný prostor budu pro vás mít nejdříve v únoru 2009.
Pokud zvládnete nějaký čas čekat, tak mi na můj mail lukas@modernizpev.cz napište vaše telefonní číslo a časové možnosti pro každý den v týdnu. Jakmile se mi v rozvrhu něco uvolní, dám vám vědět.
Přeju hezké vánoční svátky a veselou silvestrovskou oslavu!
Lukáš Jindra
je to vskutku zvláštní pocit, že se už poněkolikáté stávám vánočním dárkem! Ale zatím jsem ještě nikomu pod stromečkem neležel a nikdo si mě nemusel rozbalovat.
Teď už vážněji: Momentálně mám rozvrh zcela zaplněn a volný prostor budu pro vás mít nejdříve v únoru 2009.
Pokud zvládnete nějaký čas čekat, tak mi na můj mail lukas@modernizpev.cz napište vaše telefonní číslo a časové možnosti pro každý den v týdnu. Jakmile se mi v rozvrhu něco uvolní, dám vám vědět.
Přeju hezké vánoční svátky a veselou silvestrovskou oslavu!
Lukáš Jindra
zpěv
Zdravím Vás, vyhledala jsem Vaše stránky neboť poslední dobou pociťuji že bych si konečně měla splnit svůj malinký sen a naučit se zpívat…nemyslím si že umím ale už to že by jste mě třeba učil by mi dávalo pocit že už jsem o kousek dál…:)nikdy jsem nikde nezpívala maximalně tak pro sebe sama doma kdybych měla zpívat před publikem tak radši někam uteču..broukám si písně od všech žánrů:) přítel se mě ptá co bych chtěla pod stromeček a myslím že mu ukážu Vaše stránky a snad mi to dopřeje:)děkuju za přečtení a snad se brzo setkáme osobně:)
- Lukáš Jindra, dipl.um.
- Lektor zpěvu
Re: zpěv
Přeju krásný předvánoční čas.
Tak mu ty stránky ukažte a přijďte v novém roce!
Je krásné plnit si sny…
Lukáš Jindra
Tak mu ty stránky ukažte a přijďte v novém roce!
Je krásné plnit si sny…
Lukáš Jindra
-
rada
Dobrý den.
Chtěl bych známému darovat poukaz do Školy moderního zpěvu. Jak to mám udělat mám si pro něj přijet?
Chtěl bych známému darovat poukaz do Školy moderního zpěvu. Jak to mám udělat mám si pro něj přijet?
- Lukáš Jindra, dipl.um.
- Lektor zpěvu
Re: rada
Dobrý den.
Nejprve si vyberte voucher na e-shopu - odkaz je nahoře na této stránce pod názvem tématu.
Pak postupujte dle instrukcí, které na stránce naleznete.
Dárkový poukaz Vám buď vytisknu na speciální zlatý papír, pro který se u mě osobně zastavíte nebo Vám ho pošlu mailem a vytisknete si ho doma sám.
Ať udělá obdarovanému radost!
Lukáš Jindra
Nejprve si vyberte voucher na e-shopu - odkaz je nahoře na této stránce pod názvem tématu.
Pak postupujte dle instrukcí, které na stránce naleznete.
Dárkový poukaz Vám buď vytisknu na speciální zlatý papír, pro který se u mě osobně zastavíte nebo Vám ho pošlu mailem a vytisknete si ho doma sám.
Ať udělá obdarovanému radost!
Lukáš Jindra